2012. május 31., csütörtök

Ismét több százan voltak kíváncsiak az Érinthetetlenekre - jegyek itt

Jól sikerült randevú az Érinthetetlenekkel…

Immáron második alkalommal gyűltek össze a nyár legnagyobb szabású színházi eseményének főszereplői a Margitszigeti Szabadtéri Színpad tágas előterében, hogy a sajtó képviselőivel és a már most népes rajongótáborukkal találkozhassanak.

Az Érinthetetlenek musicalt ugyan "csak" június 28-tól láthatja a nagyérdemű a Budapesti Nyári Fesztivál keretein belül a Margitszigeten, ám már hónapok óta gyűlnek a szimpatizánsok és rajongók a darab Facebook oldalán és amint az szombaton ismét kiderült: az Érinthetetlenek közönségtalálkozóin is.

Jegyekért klikk ide.

Most első alkalommal lehetett azonban belehallgatni három dalba, amely a készülő ősbemutató hangszerelésének megfelelően csendült fel, s amely dalokat a nagyszámban jelenlévő közönség lelkes tappsal és szeretettel fogadott.

Több százan jöttek el autogrammért, közös fotóért a musical sztárjaival, akik közül fellépett egy-egy dal erejéig Egyházi Géza, Andrádi Zsanett, Magyar Bálint és Fehér Adrienn is.

Az Érinthetetlenek négy előadással az idei nyár legnagyobb érdeklődésére számot tartó előadás-sorozata lesz, s a Nyári Fesztivál igazi zenei, színházi csemegéje, hiszen 12 musical-sztár és színész, 24 táncos, hatalmas led falak és fénytechnika vonul fel a Broadway hangulatú popmusical színpadára.

Lájk, ha bejött a hír! KLIKK!