2013. február 26., kedd

Akrobatikus kosárcsapat az Operettszínházban?

A világhírű magyar Face Team Katar után újabb extrém programot kínál.

A Face Team nemrég ért el több mint 4,5 milliós nézettséget a híres YouTube rendező, Devin Graham filmjével, máris újabb érdekességekkel rukkol elő. Most tértek haza Katarból, április 1-én pedig az Operett Színházban nyújtanak különleges előadást, hip hop csapatokkal és a színház sztárjaival.

2013. április 1-jén a Budapesti Operett színházban egyedülálló, eddig sosem látott előadás kerül színpadra. A színház hazánk egyetlen hip hop szervezete, a Hip Hop International Hungary-vel viszi színre a STREET BEAT című előadást.

Jegyvásárlás ITT az áprilisi eseményre
Különböző hip hop csapatok, Szabó Dávid, Brasch Bence, Kerényi Miklós Máté, Kocsis Dénes, Peller Anna, Nádasi Veronika mellett az ország legismertebb kosárlabda-freestyler-csapata, a Face Team – Akrobatikus Sportszínház is fellép, utcai és kortárs táncokkal ötvözött kosárlabda trükkökkel. Az előadás fókuszában a fiatalok napi problémái, az emberi kapcsolatok, értékek, egymás tisztelete állnak.

A csapatot a világ legkülönbözőbb pontjaira hívják fellépni. Nemrég Katarba, a katari kosárlabda szövetség kosárlabda tornájára kaptak meghívást.

Játssz velünk! Nyerj musicalelőadás belépőket

A Dohában rendezett 2 napos eseményen katari csapatok mellett egyetlen külföldi fellépőként szerepelt a Face Team. Az Öböl-menti országban még nem lépett fel hasonló színvonalú csapat, s a nagy sikerre való tekintettel további fellépések várhatók annak érdekében, hogy közösen népszerűsítsék Katarban a kosárlabda sportot.


Nem sokkal korábban Devin Graham a YouTube egyik legnépszerűbb filmes rendezője és vágója forgatott a magyar csapattal. Filmjének első alkalommal voltak magyar szereplői, a csapat Budapestet népszerűsítette olyan helyi látványosságok mellett, mint a Halászbástya, a Lánchíd, a Hősök tere.

Lájk, ha bejött a hír! KLIKK!