2013. február 5., kedd

Dolhai Attila nagyon készül: "Rengeteg meglepetésre lehet számítani"

Dolhai Attila az október végén megjelent, Ragyogás című albumát a Budapesti Operettszínházban mutatja be. A teátrum vezető színésze február 16-án dupla Valentin-napi gálakoncerttel készül, melyen nem csak lenyűgöző látványra, de meglepetésekre és sztárvendégekre is számíthat a közönség!

Vágó Bernadett, Bordás Barbara, Muri Enikő és Kerényi Miklós Máté is segítségére lesz, hogy a közönségnek felejthetetlen élményben legyen része. A repertoár a színházat sem nélkülözi majd, Attila ízelítőt ad musicalmunkáiból is, hiszen többek között az Operettszínház várva-várt májusi bemutatója, a Ghost egyik betétdala is felkerült a lemezre.

Szereted Dolhai Attilát? Csatlakozz!
"A CD összes dala felcsendül majd. Különböző blokkokat készítettem, így több felfutása lesz a koncertnek, melyben táncosok is segítik majd a munkámat. Rengeteg meglepetésre lehet számítani, ha minden igaz, még tangózni is fogok! Látványban is szeretnénk ütőset alkotni, úgyhogy vetítésekkel és ledfalakkal is készülünk. A közös produkciókat pedig nagyon várom. Vágó Bernadett, Muri Enikő és Bordás Barbi a lemezen is partnerem volt. Énekelünk majd négyesben a Ghost musicalből, duettek is lesznek, sőt a lányok hármasban is színpadra lépnek majd. Egészen biztosan szikrázni fog a levegő."

A közönség két alkalommal is részese lehet a nem mindennapi "bulinak". Február 16-án 15:00-tól és 19:00-tól igazi koncerthangulattal várják az érdeklődőket a Budapesti Operettszínházban!

Rendeld meg ITT a Ragyogás CD-t.

A lemezbemutató koncertekre az Operettszínházban kerül sor, mégpedig február 16-án két alkalommal délután 15:00 és este 19:00-kor.

Aktuális előadások
2013. Február 16. Szombat, 15:00 - Jegyvásárlás
2013. Február 16. Szombat, 19:00 - Jegyvásárlás

Lájk, ha bejött a hír! KLIKK!