2013. február 16., szombat

Jön Posta Victor L'élek estje - jegyek itt

POSTA VICTOR estje.
Vendég: Gallusz Nikolett
Az új dalszövegeket fordította: Valla Attila

Az előadásban felvételről Csikós Attila és Valla Attila versei hangzanak el Miller Zoltán, Pusztaszeri Kornél, Crespo Rodrigo és Lippai László előadásában.

A bársonyos hangú bariton, a Világ egykor legfiatalabb Fantomja az Operaházból, aki úgy Fáraó, hogy közben Elvis is megemelné képzeletbeli kalapját, mondanivalóval teli és katarzisra mindig éhes L'élek... azaz Posta Victor!

Játssz velünk! Nyerj musicalelőadás belépőket

Lebilincselő sokszínűségét méltán nagy sikerű és igényes slágerek segítségével egyetlen mesévé varázsolta, ahol a Zongora, mint állandó partnere kíséri végig a felnőtté válás, az emberi kapcsolatok, a művészlét, a hit, a kitartás útvesztőin.

Nyomj egy lájkot, ha szereted a musicaleket.

Ki más is látogathatna el Hozzá egy ilyen utazásra, mint Barbra Streisand vagy éppen Liza Minnelli? Természetesen kizárólag a legnagyszerűbb Asszonyok vagy talán a legkedvesebb barátok - Gallusz Nikolett személyében érzik, vezetik, s figyelik a Fiatalember kétségeit, kérdéseit, emlékeit, vagy éppen álmait.
Humorral, drámával és muzsikával átszőtt koncertfantázia, Molnár Ferenc érzékeny koreográfiájával, Pesty-Nagy Kati rendező dinamikus, szimbolista színpadi világában.

Vetítés: Pataki Ádám és Tiszeker Dániel

Aktuális előadások
2013. Március 02. Szombat, 19:30 - Jegyvásárlás
2013. Március 05. Kedd, 19:30 - Jegyvásárlás
2013. Március 20. Szerda, 19:30 - Jegyvásárlás

Lájk, ha bejött a hír! KLIKK!