2013. június 27., csütörtök

A púpos musical Tatán

A tatai várudvaron július 20-án szombaton 20.30 órai kezdettel a Púpos című musical Paul Féval regénye nyomán a komáromi Magyarock Dalszínháza előadásában. Jegyinformáció a művelődési házban az 34-589-555-ös telefonszámon.

Történet:

Lagardére lovag története a számos filmfeldolgozás után a musicalszínpadot is meghódította. Generációk nőttek fel Paul Féval romantikus, kalandos történetén, melyben az élni akarás és gyilkosság, szerelem és gyűlölet, barátság és ármány, a jó és a gonosz vetélkednek egymással, hogy végül a jó elnyerje jutalmát, és a gonosz meglakoljon.

Iratkozz fel a musicalhírek hírlevelünkre és ezzel be is neveztél játékunkba, amelyben rendszeresen musicaleseményekre szóló belépőket sorsolunk ki a feliratkozók között. FELIRATKOZÁS ITT.

Nagyszabású, látványos táncjelentekkel és izgalmas vívójelentekkel tarkított, nagyívű dallamokkal átszőtt musical. Philippe Gonzague bérgyilkosokkal megöleti Philippe Nevers hercegét, Franciaország harmadik leggazdagabb nemes urát, hogy elvehesse annak özvegyét, a szép Aurore Caylust, és ezzel rátehesse kezét Nevers hatalmas vagyonára. A merénylet sikerül, a házasság is. A halott barát, a herceg lányát, a csecsemő Aurore-t azonban a tisztaszívű Henri Lagardére lovag - az egykori vívósegéd – megmenti, így a gaz Gonzague herceg nem lehet a lányra eső örökrész birtokosa.

A történet 17 év elteltével Párizsban folytatódik. A gazdasági konjunktúrát kihasználó Gonzague, "a harmadik Philippe" kastélyát jó pénzért üzletkötők rendelkezésére bocsátja. Köztük tűnik fel a titokzatos púpos, akiről idővel kiderül, hogy azonos az Aurore Nevers-t hetedhét határon túl felnevelő - és a már felserdült, 18 éves lányba immár beleszerető - Lagardére-rel.