2012. szeptember 2., vasárnap

Jó hír a Rebecca rajongóknak - továbbra is játsszák a musicalt! Jegyek itt!

2010 márciusában egy irodalmi és filmes legenda kel új életre. A Rebecca - A Manderley-ház asszonya címu musicalt a Budapesti Tavaszi Fesztivállal közösen mutatjuk be Béres Attila rendezésében.

Lévay Szilveszter szabadkai születésu zeneszerzonk darabjának foszerepében tér vissza a színpadra Szinetár Dóra, aki Vágó Zsuzsival felváltva játssza a szerepet. Partnerük Bereczki Zoltán és Szabó P. Szilveszter. Látható lesz a produkcióban Mészáros Árpád Zsolt, Bálint Ádám, Szulák Andrea, Náray Erika, Felföldi Anikó, Földes Tamás, Pálfalvy Attila, valamint Janza Kata, Polyák Lilla, Nádasi Veronika és Füredi Nikolett.

A Rebecca egyébként kora legnépszerubb regényírójává tette, s a világhírt is meghozta Daphne du Maurier számára. Valódi sikertörténet született 1938-ban, a szakértok mestermunek tartják a könyvet, s alighanem igazuk van, hiszen a sztori a XXI. században is izgalmas. A rengeteg sikerkönyvet jegyzo szerzo több muve élt tovább a filmvásznon, például a Jamaica Inn, a Madarak és az Oscar-díjas Rebecca, melyet itthon A Manderley-ház asszonya címmel ismertek meg a nézok Alfred Hitchcock rendezésében.

Budapesti Operettszínház, Budapest
Esemény időpontja
   Október 2012
12.10.30. 19:00 (Ke)12.10.31. 19:00 (Sze)


Nyomj egy lájkot, ha kedveled a Rebecca musicalt.