2013. június 28., péntek

Cameron Diaz az Annie című musical adaptációban

Cameron Diaz csatlakozott a Columbia Pictures új, Annie című filmjének szereplőgárdájához, miután - a korábban a szerepre felkért színésznő - Sandra Bullock elvesztette érdeklődését a modern környezetbe átültetett musical adaptáció iránt.

A színésznő egy árvaház kegyetlen felügyelőjének, Agatha Hannigannek a karakterét örökölte, aki minden lehetséges módon megpróbálja kihasználni Annie-t (Quvenzhané Wallis), a fiatal árva lányt. Még a gazdag iparost, Oliver Warbuckst (Jamie Foxx) is felhasználja ördögi tervéhez: testvérével és annak partnerével megpróbálja eljátszatni Annie szüleinek szerepét, hogy felvehessék az őket így megillető járandóságokat.

Iratkozz fel a musicalhírek hírlevelünkre és ezzel be is neveztél játékunkba, amelyben rendszeresen musicaleseményekre szóló belépőket sorsolunk ki a feliratkozók között. FELIRATKOZÁS ITT.

A rendezői székbe az a Will Gluck (Barátság extrákkal, Könnyű nőcske, Pomponsrácok) ül majd, aki harmadmagával (Emma Thompson, Aline Brosh McKenna) a forgatókönyv megírásáért is felelős.

A forgatás várhatóan még idén ősszel megkezdődik.

Forrás: http://filmadatbazis.hu/