2014. szeptember 23., kedd

Újra megnyílt az Operett Shop!

A Budapesti Operettszínház hivatalosan is elkezdte a Legendák évét, amit nem csak a Bajadér című mágikus operett felújításának premierje jelzett, de rengeteg kérésnek eleget téve újranyílt az Operett Shop is!

Ajándékboltunk a nézőtéri bejárat jobb oldalán kialakított jegyárusító pavilonunknál vár minden érdeklődőt, nagyszínpadi előadásaink időtartama alatt. A rengeteg CD, DVD és különleges relikvia azonban jegyvásárlás nélkül is hozzáférhető napközben, a Budapesti Operettszínház Szervezési és Közönségkapcsolati Irodájában (Nagymező utca 19.).

Az újranyílt Operett Shopban, régi kéréseknek eleget téve kaphatók a Rómeó és Júlia sikermusical valamit a legközkedveltebb operettek DVD felvételei, mint A Bajadér, A Csárdáskirálynő, a Csókos asszony vagy a Mágikus operett című gálaműsor. Ehhez hasonlóan pedig a régi nagy kedvencek CD-n is megvásárolhatók, köztük sztárjaink saját lemezei is.

A híres operettek sorozat CD melléklettel vagy Winkler Gábor operett-lexikonja csak néhány a sok kiadvány közül, mely mostantól újra elérhető színházunkban. Plakátok (Amerikai komédia, Rómeó és Júlia, A mosoly országa, A Bajadér, Menyasszonytánc, Jövőre, Veled, Itt!, Lili bárónő, Ördögölő Józsiás, Miss Saigon, A Szépség és a Szörnyeteg, Elfújta a szél) és előadásaink műsorfüzetei, különleges kiadványok és persze rengeteg kedvezmény várja a gyűjtőket és érdeklődőket.

Ajándékba, emlékbe, falra, polcra, autóba, CD lejátszóba - ajánljuk mindenkinek sok szeretettel a kiadványokat!

Musical kiadványok, cd-k itt