2015. február 2., hétfő

Szabó P. Szilveszter bemutatta pártfogoltját

Mi is itt vagyunk! címet kapta az a kampány, melyben a Budapesti Operettszínház új generációja, tíz fiatal tehetség népszerűsítése a cél, hogy minél többen megismerjék őket, ebben pedig pártfogóik, a "nagyok" is segítenek. Ma Szabó P. Szilveszter gondolatait olvashatják Szentmártoni Normanról.
Musical kiadványok, cd-k itt

És hogy miről is szól a Mi is itt vagyunk?

Számtalan színész-énekes a Budapesti Operettszínházban nyújtott teljesítményével nyerte el a közönség szeretetét, érte el az országos népszerűséget és ismertséget. Mindannyian állócsillagai lettek a zenés színjátszásnak. Mögöttük azonban már 'dübörög' az új generáció.

A színház vezetősége igyekszik megteremteni nekik a lehetőségeket, a teátrum művészeti vezetője, KERO segíti őket, hogy egy-egy nagy szerepet élményszerűen meg tudjanak formálni. Persze minden ott dől el, hogy Önök ismerik, szeretik-e őket, hogy ők képesek-e a nézők szívébe férkőzni, hogy újra és újra kíváncsiak legyenek alakításaikra, fellépéseikre. A Mi is itt vagyunk! rovat nekik nyújt bemutatkozási lehetőséget, és ezzel a címmel indították el tíz fiatal színész népszerűsítésére szolgáló kampányt is.

A tíz, az új generációhoz tartozó tehetség - Gubik Petra, Jenes Kitti, Kisfaludy Zsófi, Simon Panna, Angler Balázs, Barkóczi Sándor, Gömöri András Máté, Kocsis Dénes, Szentmártoni Norman és Veréb Tamás - pártfogót is kapott a színház sztárjai közül. Már jól ismert színészeik ajánlásával, és Spilák Klára színésznő, újságíró egy-egy interjújával mutatják be őket hétről hétre olvasóinknak.

A kampány ezzel még nem ér véget. A Mi is itt vagyunk! csapata két Enikővel is kiegészül. Muri Enikő és mentora Szulák Andrea, valamint színházunk új tehetsége, a debreceni Marica grófnőből megismert ifjú primadonna és mentora Peller Károly teszi teljessé a 30-i, ünnepi estét és a csapatot is. Együtt, ők tizenketten a Mi is itt vagyunk! kampány főszereplői.


Most azonban Szabó P. Szilveszter ajánlja figyelmükbe az alapcsapat egyik fiatal tehetségét, Szentmártoni Normant.

"Norman pozitív oldalára írható az a fiatal nyerseség, amivel most jelen van a színpadon, a saját hangját azonban még meg kell találnia. Nem véletlenül éneklik a Mozartban, hogy "az egyszerű út, az naivitás" , hiszen a színésszé érés legfontosabb állomása: rájönni, hogy ne máshoz hasonlítsunk. Nem kell azt az utat járni, amit az idősebb musicalgeneráció már bejárt. Szükség van arra, hogy új utat találjon és ne is féljen azt választani. Lehet néha tiltakozni és nem folyton megfelelni. Arra bíztatom, hogy merjen kilógni a sorból! Így válhat majd azzá a kottaszerkezetté, aki különbözik másoktól."