2016. január 9., szombat

Jó hír a Mamma Mia! kedvelőinek

A kiemelkedő érdeklődésnek köszönhetően a korábban tervezett kettő helyett három estén játsszák a nagy sikerű ABBA-musicalt, a Mamma Mia!-t júliusban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - tájékoztatta a fesztivál sajtóreferense szerdán az MTI-t.

Fábián Barbara közölte, hogy harmadik éve szerepel a Szegedi Szabadtéri műsorán a 2014-ben a Madách Színház csapatával színre vitt musical, a Mamma Mia! Eddig 11 estén került színre a Dóm téren, és mintegy 45 ezren látták a szórakoztató produkciót, melynek fináléjában együtt táncolnak a színészek és a nézők színpad előtt és a nézőtéren is.

Jegyek iTT a szegedi előadásokra.

Idén is akkora az érdeklődés a darab iránt, hogy plusz előadást kell beiktatni a műsorba, hiszen a meghirdetett két estére - július 22-re és 23-ra - már szinte az összes jegy elfogyott, így július 21-én is játsszák majd a Mamma Mia!-t.
A 2014-es és 2015-ös évad szenzációja volt a Magyarországon első alkalommal a Szegedi Szabadtérin, a Madách Színház által bemutatott Mamma Mia! című ABBA-musical, mely az ősbemutató óta a világon először Szegeden került színre non replica változatban, vagyis saját rendezői koncepcióval.

A darab a londoni West Enden és a New York-i Broadwayen is hatalmas sikerrel fut 1999 óta, 2008-ban pedig közönségkedvenc film készült belőle. Világszerte mintegy 180 városban, több mint 54 millió néző előtt játszották már az ABBA 27 slágerét felvonultató darabot. Elhangzik benne többek közt a Dancing Queen, a Knowing Me Knowing You, a Super Trouper és természetesen a Mamma Mia! is.

- MTI -