2017. január 29., vasárnap

Így folytatódik az Omega musical

Gyöngyhajú Lány, Trombitás Frédi, Petróleumlámpa, Ha én szél lehetnék… Csak néhány sláger azok közül, melyek felcsendülnek az ExperiDance Production 21 Omega slágert feldolgozó, „Gyöngyhajú lány balladája” című táncos produkcióban. Az alkotók az ExperiDance székházban tartott sajtórendezvényen beszéltek a produkció kulisszatitkairól, mely egy izgalmas szerelmi történetet mesél el. Fésűs Nelly és Szomor György jóvoltából ízelítőt is kaphattunk a musicalből.
Megható Omega dalok ITT.

A Kossuth-díjas Omega együttes és a világhírű, Magyar Termék Nagydíjas ExperiDance Production több év gondos tervezés és lázas alkotómunka után Szomor György, Fésűs Nelly, Koós Réka, Gergely Róbert, Lux Ádám, R. Kárpáti Péter, valamint Simon Panna Boglárka és Békefi Viktória főszereplésével állította színpadra darabját, melyet Pozsgai Zsolt író és rendező jegyez. A szerző kimondottan az Omega együttes számára alkotta a darabot.

„Nagyon köszönöm az ExperiDance Production-nek, hogy beengedett ebbe a világba és hozzátettem drámaíróként a táncos produkcióhoz”
– egészítette ki Pozsgai Zsolt, a musical rendezője.
Bővebb ITT az előadásról.