2017. július 10., hétfő

Tatán mutatják be a Vörös Rébék musicalt

Négy év után újra ősbemutatóra készül Derzsi György, ugyanis a nagysikerű Kincsem című darab után, most a Vörös Rébék című musical-balladának költött csodálatos melódiákat.

A darab ősbemutatójára Tatán, a Szabadtéri Színpadon kerül sor július 28-án, este 21.00 órakor. S hogy minek örülhet a közönség?

Arany zsenijének, Derzsi megkapó és felemelő zenéjének, egy misztikusnak hihető, mégis mélyen emberi történetben, mely mesél szerelemről, sodródásról, bűnről, feloldozásról egyszerre garantálják szívnek, léleknek az örökre szóló élményt. Egyúttal méltó tiszteletadás ez a nagy magyar költő 200. születésnapjának is.

Már csak azért is érdemes megnézni az előadást, mivel egy másik felvidéki művész, Vadkerti Imre, aki a Kincsem egyik főszereplője volt, is szerepel a darabban. E két művész már önmagában garancia arra, hogy nívós előadásban lesz részük a nézőknek.

A főbb szerepeket rajtuk kívül még Kecskés Tímea, Pásztor Ádám, Bucsi Annamária, Turek Miklós, Petrozsényi Eszter, Mezei Kitty, Bodnár Vivien, Sándor Dávid és Derzsi Johanna alakítják. A darab koreográfusa Sándor Dávid, rendezője pedig Pesty-Nagy Kati. - írja a felvidek.ma.