2017. július 10., hétfő

Koós Réka: "nincs bennem izgalom"

Első alkalommal lépett fel a lenti közönség előtt a szabadúszó musical színésznő, Koós Réka. A repertoárja ismert világslágerekből, musical darabokból állt.

Hallhatta a közönség a Honfoglalás ismert dallamát, részletet a Kabaréból, egy dalt Tina Turnertől, de Máté Péter népszerű szerzeménye, az Azért vannak a jó barátok is felcsendült Koós Réka előadásában. A magávalragadó lendülettel érkező, vagány énekes-színésznővel fellépése előtt sikerült beszélgetni a zaol.hu riporterének.

- Izgul még a fellépések előtt? - tudakoljuk.

- Az ilyen szereplések előtt, mint a mai, nincs bennem izgalom, ezeket a dalokat már sokszor énekeltem. De ha új műsorral, új darabbal lépek fel, akkor izgulok.

Bár - mint jelezte - már sokszor kérdezték tőle, mégsem mehetünk el édesapja, Koós János énekes, színész, humorista, illetve édesanyja, Dékány Sarolta énekesnő említése mellett.

- Egyértelmű volt, hogy a szülői mintát követve a színpadot választja?


- Nem volt egyértelmű, hogy színésznő leszek, de nem is tiltottak tőle. Elég későn döntöttem emellett, már az érettségi környékén. Mindenféle terveim voltak, nem mennék bele inkább. Tanultam zenét, de nem akartam erre a pályára lépni, aztán mégis így alakult.

Forrás és telejs interjút ITT