2012. május 2., szerda

Bereczki Zoltán kőkemény lesz

Bereczki Zoltán keménykezű zsűritag lesz a TV2-n ősszel induló Megasztárban, és legfőbb vágya, hogy végre szorgos tehetségekre leljen. Az énekes szerint sokkal többet ér a kitartás és a szorgalom, mint maga a tehetség. Bereczki szerint ugyanis szükség lenne a vérfrissítésre. Már most tudja, hogy kőkemény véleményei miatt nem lesz mindenki kedvence.

"A szeretteim nagyon óvnak attól, hogy én legyek a megmondó ember a műsorban. Egy biztos: senkit nem célom bántani, csak azt szeretném, hogy a véleményem építő jellegű legyen. Tudom, hogy gondolkodás nélkül meg fogom mondani, ha valaki nem való erre a pályára" - árulta el az Új Ásznak Bereczi Zoltán, aki szerint a tehetség csak fél siker.

"A kevésbé tehetséges, de szorgalmas ember mindig messzebbre jut. Tehetséges, de lusta előadóból rengeteg van. Természetesen megadom majd az esélyt a kvalitásnak, de utána a kitartást és a szorgalmat fogom értékelni. Szeretném, ha egy olyan kimagasló adottságokkal rendelkező előadó lépne majd be az ajtón, aki elszáguld mellettünk. Bárcsak jönne már valaki, aki le akarna és le tudna nyomni minket, és ezt nem a nagyképűség mondatja velem!" - tette hozzá.
  1. Minden, ami érdekes. Klikkelj és csemegézz
  2. Klikk ide a legjobb zenei viccekért.