2012. január 1., vasárnap

Musical lesz a népszerű regényből

Broadwayi musical lesz a Szerelmünk lapjaiból (The Notebook), jelentette be a nagysikerű romantikus regény írója, Nicholas Sparks.

Nicholas Sparks bestseller regényéből már évekkel ezelőtt szintén hatalmas sikerű filmet forgattak, Ryan Gosling és Rachel McAdams főszereplésével. A több mint 45 nyelven megjelent regény világszerte 90 millió példányban kelt el, a regényből készült film, Nick Cassavetes rendezésében pedig egy csapásra mozisiker lett, amely több mint 110 millió dollár bevételt hozott a készítőknek.

“Az egész folyamat legjobb része az, és mindig is az volt, hogy olyan emberekkel dolgozhatsz együtt, akikben teljesen megbízol, akik megértenek, akik kezükbe veszik a dolgok irányítását, és teljesen új dolgot formáznak belőle” – nyilatkozta Nicholas Sparks, a The Early Show című műsorban.

Az azonnal sikerkönyvvé vált Szerelmünk lapjai volt Nicholas Sparks első regénye, amit most Bethany Joy Galeotti és Ron Aniello vihet a színpadra, arra a kérdésre viszont, ki lesz a musical két főszereplője, vagyis Allie és Noah, sem a rendezők, de még maga Sparks sem tudott válaszolni.

Lájk, ha bejött a hír!

KLIKK!