2011. december 31., szombat

Továbbra is népszerű A Szépség és a Szörnyeteg musical - jegyek itt

A Szépség és a Szörnyeteg címu musical több mint egy tucat éve hódítja meg az egész világ közönségét. A New York-i Broadway-n a siker akkora volt, hogy az 1994-es bemutató után 13 évig volt musoron a darab.

Biztosak vagyunk benne, hogy a Pesti Broadway-n is hosszú évekig látható lesz eloadásunk, amit 2005-ben mutattunk be. A Szépség és a Szörnyeteg címu családi musical a Disney egyik legsikeresebb, legelbuvölobb meséjébol készült, az elso olyan animációs filmbol, amelyet Oscar-díjra jelöltek a Legjobb film kategóriájában. A film a Legjobb filmzene - amely azonos a musical zenéjével - és a Legjobb betétdal kategóriában két Oscar-, és különbözo kategóriákban öt Grammy-díjat kapott!

A kedves és melegszívu Belle egy kis francia falucskában él édesapjával, akit egy nap foglyul ejt a szomszédos elátkozott kastély szörnyu ura. Hogy kiszabadítsa apját, Belle önkétes rabságot vállal a fenevad otthonában, ám legnagyobb meglepetésére barátokat lel az elvarázsolt kastély életre kelt tárgyaiban. Segítségükkel lassan rájön, hogy a látszat csal: a szívtelennek hitt szörnyetegbe sokkal több érzés szorult, mint saját udvarlójába, az eroszakos és nagyképu Gastonba..

Előadásidőpontok és jegyvásárlási lehetőség itt!

Nyomj egy lájkot, ha kedveled a musicalt.