2012. augusztus 23., csütörtök

Dancs Annamari: "Ugyanolyan izgalom van bennem, mint az első előadásokon"

A színpad felépítése után elkezdték a Miss Saigon próbáit a Szentháromság-téren. A musical fő- és mellékszereplői, a bajai statiszták és a műszaki stáb már közösen dolgozott azért, hogy az előadásokon minden tökéletes legyen.

A világhírű zenés darab jeleneteit próbálták tegnap este a színészek. Ahhoz, hogy egy ekkora térben és ennyi szereplővel minden összehangoltan és gördülékenyen működjön, sokat kellett gyakorolniuk a színészeknek és a statisztáknak is. A száz fős műszaki stáb márt több, mint egy héttel korábban megérkezett a városba, hogy felépítse a színpadot és kialakítsa a nézőteret is.

Somfai Péter – műszaki igazgató, világítás tervező, Miss Saigon produkció:
30 kamionnyi berendezés érkezett ide, színpadelem, világítás, hang, forgószínpad, díszletek, illetve a nézőtér, Ez, hogyha köbméterben akarom kifejezni, akkor nagyjából 300, nem, bocsánat, 3000 köbméter lomot raktunk le ide eddig a térre, és minden a terv szerint halad.

Dancs Annamari a Miss Saigon egyik címszerepét játssza: Kimet, a 16 éves vietnami lányt alakítja.

Ugyanolyan izgalom van bennem, mint az első előadásokon. Tehát látva ezt a hatalmas nagy teret, lenyűgöz maga a helyszín is. De hát maga a színpad az egy olyan inspiratív hatással van minden egyes színészre, meg minden egyes kollégára szerintem, hogy ez még jobban ösztökél minket arra, hogy egy nagyon jó előadást tartsunk, és remélem, hogy a bajaiaknak elnyeri a tetszését.

Jegyek ITT a Miss Saigonra.

Lájk, ha bejött a hír! KLIKK!