2012. augusztus 23., csütörtök

Professzort alakít Mészáros Árpád Zsolt

Augusztus 25-én, szombaton Professzor szerepében Mészáros Árpád Zsoltot, a Budapesti Operettszínház művészét láthatjuk a Miss Saigon című musicalben a bajai Szentháromság téren.

– Mi jut eszébe a Miss Saigonról?
– Az emberiség beteljesületlen volta. Nincs lezárva az élet, a sors sok új dolgot produkál. A Miss Saigon mondanivalója számomra az, hogy mindenki vágyik valahova. Én, mint Professzor, vágyok egy új, egy jobb világba. Mindenki vágyik egy jobb, egy tisztább világra. De, hogy el is érje, fel kell adnia érte dolgokat. Itt ez nem sikerül, a sors közbeszól.

– Azt jól érzem, hogy a Professzor az egyik legellentmondásosabb szereplő?
– A Professzor kavarja a dolgokat. Főzi a saját levesét, mint minden ember. Dédelgeti, szövögeti a kis álmait. A Professzor nem akar rosszat, csak bárki hátán felkapaszkodik, hogy elérje a célját. Vagy kimondjuk, vagy nem, a mai nap embere is ugyanilyen: mindenki hátán felmászik, és eléri a célját. A Professzor a végén azért valamilyen szinten megbánja az egészet. Azt gondolom, ha nem lenne háború, ha nem lenne semmi gondja, lehet, hogy a Professzor egy tökéletes ember lenne. Csak a hatalom, a háború, a politikai helyzet teljes mértékben megváltoztatja az embert, a nemzetet.

Jegyek ITT a Miss Saigonra.

Fotó és szöveg: baja.hu.
Lájk, ha bejött a hír! KLIKK!