2012. november 24., szombat

Homonnay Zsolt visszalépett

Homonnay Zsolt visszalépett, de több tucatnyi hazai és külföldi híresség versenyez a VI. OTP Bank Lovas Világkupán december első hétvégéjén 

Idén is fergeteges programokkal, a világ legjobb lovas sportolóinak látványos versenyeivel, és a lovassportot támogató hazai hírességek izgalmas összecsapásaival várja a látogatókat a VI. OTP Lovas Világkupa. A november 30. - december 1-2. közötti eseményre az indulók heteken, hónapokon át készülnek lovaikkal. A Világkupa sorozat budapesti állomása amellett, hogy egy nemzetközi szintű lovasverseny, a tartalmas szórakozást szerető közönségnek is egész napos programot kínál. Közkívánatra az esemény egyik csúcspontjaként a közönséget újra ámulatba ejti a csak „repülő franciaként” ismert suttogó szabadidomító, Lorenzo. Az OTP Bank Lovas Világkupák állandó résztvevői hazai hírességeink, így 2012-ben már hatodik alkalommal szurkolhatunk kedvenceinknek.

December első hétvégéjén újra elstartol az OTP Bank Lovas Világkupa, amelynek ünnepélyes sajtóeseményén Lázár Vilmos a Magyar Lovas szövetség elnöke Lázár Zoltánnal, Mondok Józseffel és Nagy Zoltán Péterrel az OTP Bank marketing igazgatójával együtt ismertették az idei újdonságokat.

Dolhai Attilával és Homonnay Zsolttal érkezik a Viktória - jegyek itt

A versenyeken a világranglista legjobbjai közül többen is részt vesznek. 2012-ben a három napos eseményen összesen 16 nemzet, közel 200 lovasa, mintegy 300 lóval lesz látható az Arénában. A show-műsorok csúcspontja a legnívósabb európai lovas rendezvények sztárja, a világhírű francia kaszkadőr és erőszakmentes lóidomár, Lorenzo bemutatója lesz. A Lorenzo in Action produkciójával mutatkozott be a magyar közönségnek. Most új műsorának először tapsolhatnak a nézők, melyben 12 lovával mutat be lélegzetelállító szabadidomító produkciót.

Természetesen az idei évben is kiemelt program a hazai médiaszemélyiségek versenyei. Az OTP Lóerő Próba néven ismert közkedvelt sorverseny a hírességek gyerekekkel állnak rajthoz, hogy bizonyítsák ügyességüket. Az Audi Kupa Ride&Drive versenyben részt vesz: Balogh Gábor, nyolcszoros világbajnok, kilencszeres Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes öttusázó; Gyenesi Leila, öttusa világbajnok; ifj. Juhász László, kaszkadőr; Kunkli Tivadar, thai-boksz világbajnok; Martinek János, kétszeres olimpiai, négyszeres világ- és Európa-bajnok öttusázó; Pintér Tibor, színművész, rendező, producer, Magyar Lovas Színház művészeti igazgatója; az M1 Híradó és Az Este szerkesztő-műsorvezetője, Szöllősi Györgyi; Ungvári Miklós, olimpiai ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok cselgáncsozó. Az Adrenalin Kupa fogathajtói: Bebe, a Back II Black és a Bebe & the Change zenekarok frontembere; Faragó András /Topi/, színművész, Galambos Lajos trombitaművész; Hajdú Péter, a Frizbi producer-műsorvezetője; Harsányi Levente, műsorvezető, Mészöly Géza, futballedző; az EDDA zenekar frontembere, Pataky Attila; Stohl András, színművész; az idén 22. évét ünneplő Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja, Varga Győző; Vastag Csaba az X-Faktor győztese, valamint testvére, Vastag Tamás, az X-Faktor felfedezettje.

Nyomj egy lájkot, ha szereted a musicaleket.

Az eredeti tervek szerint Homonnay Zsolt az egyik közkedvelt versenyszámban, az Audi Kupa Ride and Drive-ban indult volna, de mára kiderült, egy beteg kollégája helyett be kell ugrania a Szépség és a Szörnyeteg bécsi előadásába. „Vérzik a szívem, hogy egy ilyen rangos eseményen nem jelenhetek meg és nem ülhetek lóra! Remélem, jövőre is felkérnek a szervezők a részvételre, akkor már biztosan nem jöhet közbe semmi!”– mesélte Homonnay Zsolt.

Lájk, ha bejött a hír! KLIKK!