2012. november 17., szombat

X-faktor: Szabó Dávid párbaj után folytathatja

A Like és Szabó Dávid párbajozott, ami után a Like 3-1 arányban kiesett, ezzel a 2012-es X-Faktorban a 7. helyen végeztek.

Geszti Péter érdekesnek találta a dalválasztást, de az előadást nyersnek találta. Saját énekesét most találta a legjobbnak, természetesen a lányokat küldte haza.

 Nagy Feró szerint is lehet, hogy ez volt Dávid legjobb produkciója, de a lányai ellenében muszáj volt Geszti mentoráltját hazaküldeni.

Keresztes Ildikó szerint a legjobb csapat a Like, amit valaha is látott. Dávid teljesítményét illetően néha elbizonytalanodott ugyan, de aztán mindig visszatért a hite a fiúban. Szakmai alapon meghozva döntését ő a lányokat küldte haza.

Lájk, ha érdekel az X-faktor.



Malek Miklós ahogy mindig, most i s azzal kezdte: nem Dávidnak és a Like-nak kellene most előttük állni. Bár nagyon szereti a lányokat, Dávid párbajban nyújtott produkciója meggyőzte arról, hogy őt szeretné a folytatásban látni.

A mentorok tehát döntöttek, a Like búcsúzik az X-faktortól. De amit senki nem vitethet el tőlük, hogy 2012 legjobb csapatként hagyják el a stúdiót és az X-Faktor házat!

Bővebben a 6. élő showról ITT.

Lájk, ha bejött a hír! KLIKK!