2013. február 23., szombat

Szinetár Dóra: "Tényleg nem "reklámszöveg", hogy szeretjük egymást."

A gyönyörű színésznő munkáról és tervekről is beszélt.

– Kökény Attilával, Náray Erikával és Bereczki Zoltánnal közösen a mÁmoros dallamok koncertesttel járja az országot. A korábbi, férjével való kettősükből hogyan lett négyfős a csapat?

– Igazából mi "mentünk" hozzájuk. Zoli volt a zenei vezetője Erika és Attila produkcióinak, és nagy vágyunk volt együtt muzsikálni velük. Nyilván nem árulok el nagy titkot azzal, hogy az est jelentős része szerelmes dalokból áll, a popszámok kilencven százaléka ugyanis erről szól. A férfi női kapcsolatot állítjuk a középpontba mi is, de inkább a zenei oldalról próbáljuk megfogni. A kísérő, profi zenekarral könnyű dolgunk van, bármit játszhatunk. Nagyon jó koncert állt össze, nem kellett senkivel sem kompromisszumokat kötni. Február 25-én igazi boldogság, hogy a Győri Nemzeti Színházban szerepelünk a produkcióval.

Jegyvásárlás ITT a győri koncertre

– Bereczki Zoltánnal válófélben vannak, több produkcióban együtt szerepelnek. Milyen így a közös munka?
– Tényleg nem "reklámszöveg", hogy szeretjük egymást. A válás bejelentését is ezért halogattuk sokáig. Sem emberi, sem szakmai problémánk nincs egymással, jó együtt dolgozni.

– Különböző fórumokon olvasni: sokan szurkolnak annak, hogy újra egy párt alkossanak.
A közös duettek is ezt a "képet" erősítik a rajongókban.

– Értem is meg nem is, hogy az emberek miért gondolják "tovább" az előadásokat, miért fontos, hogy a partnerek mit csinálnak együtt a színpadon túl.

Eddig sem láttak bele az otthoni életünkbe, ezután sem lesz másképp, így álmodozzanak csak tovább, mi pedig éljük az életünket.

– Visszatérve a munkára, jelenleg milyen színházi produkcióban láthatjuk?
– Miskolcon a Chicagóban, az Átriumban pedig a Mizantrópban játszom. Utóbbi egy Moliére darab, érdekesség, hogy a mi előadásunkban Quimby dalok is szerepelnek benne. Nemsokára pedig elkezdem próbálni az Edith és Marlene című színdarabot, amelyben Edith Piafot alakíthatom.

– Nem hiányzik a Budapesti Operettszínház?
– A társulathoz való tartozás érzése az, ami hiányzik. A Nagy Duett azért is jó, mert valamilyen szinten ez is egy kis "társulat". Ugyanakkor több oka is volt a szakításnak az operettszínházzal. Kellett a levegő. Néha muszáj új embereket megismerni, új műfajokban kipróbálni magad.

Játssz velünk! Nyerj musicalelőadás belépőket

Forrás: Kisalfold.hu

Lájk, ha kedveled Dóri előadásait! KLIKK!