2014. október 29., szerda

MÁZS 25-40! - jubileumi gálaest az Operettben: jegyek itt

MÁZS 25-40! - jubileumi gálaest
Budapesti Operettszínház - Nagyszínpad
Budapest - 2014. December 16. Kedd, 19:00

"Csak így lesz szép ez az élet,
Játszanod kell, ez a végzet,
Halld meg most hát, mi a lényeg,
Hogyha a világ összes hangja együtt énekel velünk..."


Mészáros Árpád Zsolt azaz MÁZS, az elmúlt évek egy legismertebb musicalszínésze. A nyíregyházi születésű művész két és fél évtizedes pályafutása után eljátszotta a musicalirodalom legfontosabb férfi főszerepeit, úgy mint Bergert a Hair-ban, Wolfgangot a Mozart! című musicalben. Ő volt a páratlan sikerű Rómeó és Júlia magyarországi ősbemutatójának Benvolioja valamint évekig sikeresen játszotta Rudolf trónörököst a Rudolf-ban valamint Luigi Luchenit - a legendás Sisi gyilkosát az Elisabeth című világhírű musicalben.


JEGYEK ITT.

2014-ben dupla jubileumot ünnepel - 40. születésnapját és 25 éves szakmai pályafutását - melynek alkalmából egy országos turnét szervezett. Ezen sorozat utolsó gálája anyaszínházában a Budapesti Operettszínházban látható december 16-án.

A két felvonásos előadásában életének legfontosabb állomásaiból egy fergetes keresztmetszetet láthatunk legkedvesebb barátai és pályatársai közreműködésével. Fellép Vastag Csaba, Janza Kata, Vágó Zsuzsi, Kocsis Dénes, Pálfalvy Attila valamint a MÁZS 40-25 zenekara Kenéz Gábriel vezetésével és bemutatkozik két fiatal tehetség is Hegyi Balázs és Mészáros Levente Bendegúz személyében.

Az est folyamán felcsendülnek MÁZS legfontosabb szerepeiből ismert dallamok és saját szerzeményei is.

Musical kiadványok, cd-k itt