2014. október 29., szerda

Mahó Andrea: "Mindig fedezek fel egy kis pluszt"

Koós Rékát elvarázsolja, Csengeri Attilát feszült figyelemre gerjeszti, Nagy Sanyit óriási magasságokba röpíti, Mahó Andrának csodás emlékeket idéz, Vermes Tímeának pedig lelki segítséget ad a musical műfaja.

November 8-án a Papp László Budapest Sportarénában, a Musical Fesztivál eseménysorozat első estjén mások mellett Koós Réka, Miller Zoltán, Mahó Andrea, Sasvári Sándor, Csengeri Attila, Vermes Tímea és Nagy Sándor is színpadra lép. A művészek már nagyon várják a nagyszabású koncertet, hiszen ők maguk is a műfaj szerelmesei.

Mahó Andreának az Operaház Fantomja hozta meg a sikert, előadásához maga Andrew Lloyd Webber is gratulált.

"A Musical Fesztiválon előadásra kerülők közül talán Az Operaház Fantomja áll a legközelebb hozzám. Minden dal, amit énekelni fogok fantasztikus emlékeket idéz meg, és ettől még izgalmasabb számomra. Ez volt életem első igazán nagy musicalje, ami meghozta nekem a hírnevet és sikert. Egy olyan dal, amihez a világhírű zeneszerző, maga Sir Andrew Lloyd Webber személyesen is gratulált nekem. Csodálatos emlékként őrzöm. Mindig fedezek fel egy kis pluszt a zenéjében és a szövegében, már nagyon várom, hogy a Musical Fesztiválon is előadhassam a dalt."

Jegyek iTT a Musical Fesztiválra.

Ha musical, akkor tánc, zene, szerelem, szenvedély, humor, szomorúság, boldogság, ritmus, és mély érzelmek. A Danubius Music egy nagyszabású eseménysorozattal tiszteleg a musicalek előtt: az ország első Musical Fesztiválját szervezik meg. A minőségi szórakozást ígérő fesztivál keretein belül a legnagyobb művészek tolmácsolásában felcsendülnek a musical irodalom legszebb és legismertebb dalai november 8-án, a Papp László Budapest Sportarénában.

Musical kiadványok, cd-k itt