2016. július 4., hétfő

Az Operettszínház csapata nyáron sem pihen - íme a nyári vendégjátékok

Az Operettszínházban nyáron sem áll meg az élet, hiszen a színház művészei júniustól szeptemberig különböző fesztiválokon és vendégjátékokon lépnek fel a teátrum legsikeresebb operett és musical előadásaival itthon és külföldön egyaránt.

 Ahogy a májusi évadismertető sajtótájékoztatón Lőrinczy György főigazgató fogalmazott: "Nálunk az évadzáró és nyitó egy időben van, augusztus végén, mert mi egész nyáron dolgozunk".

 Két és fél hónap alatt összesen 15 bel- illetve külföldi helyszínen 56 előadással várja a közönséget az Operettszínház. Folytatódik A Szépség és a Szörnyeteg turné, ezúttal Frankfurtban és Duisburgban.

Az előbbiben július 10-18. között nyolc, az utóbbiban július 21-31. között tizenegy alkalommal tekinthetik meg az érdeklődők az Operettszínház egyik legnagyobb sikerű musicaljét, mellyel immár több mint négy éve vendégszerepel Németország különböző nagyvárosaiban töretlen szakmai- és közönségsiker mellett. És hogy belföldi nézőinknek is kedveskedjünk, évek óta visszatérő vendég társulatunk a Szegedi Szabadtéri Játékokon, a tokaji Fesztiválkatlanban, Baján és a fertőrákosi Barlangszínházban is.