2016. július 7., csütörtök

Dupla Rómeó és Júlia Tokajban

Rómeók és Júliák találkozása Tokajban! Két éjszaka, két előadás, két Rómeó és két Júlia a Fesztiválkatlanban.

 Figyelem Észak-Magyarország, Verona népe már úton, hogy egy hamisítatlan Operettszínházi sikerdarabbal kínáljon igazi kulturális hűsölést.

 Jegyet venni persze online is lehet, vagyis az ország bármelyik pontján legyenek is éppen, jöjjenek el egy nyárestére Tokajba.

Az 500. előadáson és az 500 ezer nézőn túl is folyamatos teltházzal futó musical a Szegedi Szabadtéri Játékok, a Pécsi Expo Center, a Debreceni Főnix Csarnok és a Soproni MKB Aréna hatalmas színpada, valamint Baja után, végre a Tokaji Fesztiválkatlanba is ellátogat!

A Rómeó és Júliát nem kell bemutatni senkinek.

Az iskolában kötelező olvasmányként is ismert művet, amelynek musical változatát KERO® – Kerényi Miklós Gábor álmodta színpadra, az Operettszínház elismert, kiváló, díjazott művészeinek a tolmácsolásában élvezhetjük.

Szívből szeretni az egész Musicalt? Igen! Lehet.

Nem véletlen, hogy a párizsi világpremier hatalmas sikerét követően, amikor a Budapesti Operettszínház 2004 januárjában bemutatta a musical magyarországi változatát az előadás azonnal hatalmas ovációt váltott ki.

A produkció dalai nem véletlenül kerültek fel a rádiók slágerlistáira, a musical CD-je 2006-ban nem véltelenül lett platinalemez.

A méltán híres gigaprodukció, amely miatt számos vidéki városból utaznak fel fiatalok, családok, iskolai osztályok mind a mai napig a fővárosba, most a Tokaji Fesztiválkatlanban két alkalommal is megtekinthető.

Bővebb ITT