2016. szeptember 23., péntek

A Budapesti Operettszínház pár perce tette közé

Szeptember 23-án 18-55-től az RTL Klubon egy élő show keretein belül dől el, hogy ki lesz a Nyerő Páros című műsor győztese. A döntés ezúttal a nézők kezében van!

A döntőbe Peller Anna és Lukács Miklós páros mellett Valkó Eszter és Radócz Péter pár került..

Bővebb ITT

Az finálé kapcsán a Budapesti Operettszínház hivatalos oldalán biztatja a művészét.


“Ma este utoljára Nyerő páros, és ma este DÖNTŐ! A döntőben pedig ott van Marie Antoinette kedvenc divatminisztere Peller Anna és párja Mikike. Szavazzanak rájuk, és persze nézzék meg az Operettszínház csodálatos művésznőjét a színházban is, októberben a Marie Antoinette, a Nők az idegösszeomlás szélén vagy a Lady Budapest előadásainkban.”
– indul a bejegyzés.

Szavazás: RTL24 applikácó


“Annára szavazni az RTL24 applikáción keresztül lehet a pénteken 18:55-kor kezdődő finálé ideje alatt. Első lépésként az RTL24 alkalmazást kell letölteni, elindítani. Bejelentkezni kétféleképpen lehet, vagy Facebook fiókkal, vagy RTL MOST regisztrációval. Sikeres belépést követően a műsorválasztóból a Nyerő párosra kattintva máris lehet szavazni! A műsor ideje alatt mindenki csak egyszer szavazhat, és szavazatát a későbbiekben nem módosíthatja. A voksot a szavazok gombbal lehet elküldeni, és egyben véglegesíteni.”