2016. szeptember 24., szombat

Peller Annáék simán nyertek - Nyerő Páros 2016

Szeptember 23-án egy élő show keretein belül dőlt el, hogy ki lett a 2016-os év Nyerő Párosa. A döntés ezúttal a nézők kezében volt!

Nyerő Páros utolsó adása élőben zajlott.

A fináléban mind a nyolc pár visszatért, és felelevenítették a játékban töltött idő legemlékezetesebb pillanatait, és megbeszélték a konfliktusokat, és félreértéseket.

A döntőbe Peller Anna és Lukács Miklós páros mellett Valkó Eszter és Radócz Péter pár került.

Peller Annáék simán nyertek

A nézők szinte egyhangú döntése alapján Peller Anna és férje, Lukács Miklós lettek az RTL Klub népszerű Nyerő Páros című sztár valóságshowjának első győztes párja.

A fináléba jutott párok, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, 17 napon át tartó kemény küzdelem után, még az utolsó élő showban is próbára tették erejüket az „emlékbányász” című játékban. Mikinek és Petinek, lefagyasztott jégtömböket kellett széttörniük, hogy hozzájussanak az emlékkapszulákhoz. Ezek a játék során megélt eseményekre kérdeztek rá kvízszerűen. Ebben a játékban végül Peller Annáék remekeltek.

A nézők döntése alapján a játékok alatt összegyűjtött pénznyereményt és a Nyerő Páros vándor-boxövet is Peller Annáék vitték el, akik így elmondhatják magukról, hogy az utolsó helyezettek egyikéből lettek az elsők, hiszen a Nyerő Páros elsőjátékát még sikertelenül teljesítették, utána viszont csodás menetelést követően végül képesek voltak a nézőket elsöprő fölénnyel, 92-8 arányban meggyőzni, hogy ők az igazi Nyerő Páros.