2011. december 30., péntek

Szinetár Dóra elárulta a titkát

Kislánya születése óta húsz kilótól szabadult meg szépen, fokozatosan. Mint a legtöbb nő, olykor Szinetár Dóra is felszed pár plusz kilót, ám ilyenkor szigorú léböjtkúrába kezd. Az S.O.S Love című film forgatására több kilótól akart megszabadulni.

- Nyáron Olaszországban voltunk nyaralni, és a szállodában minden cukorral, liszttel készült, így elhatároztam, csak csirkét és salátát eszem. Miután hazajöttünk, folytattam ezt a fajta diétát. Húst nem ettem krumplival, és rengeteg zöldséget fogyasztottam, illetve minél kevesebb szénhidrátot. Harminc felett még szigorúbban oda kell figyelnem, nem lehet nassolni és el kell felejtenem a sok babgulyást és nokedlit - jelentette ki Szinetár Dóra, aki rendszeresen sportol, jógázik és évente több alkalommal beiktat egy-egy léböjtkúrát is.

- Öt különböző friss vagy speciális eljárással készült levet fogyasztok szigorúan meghatározott sorrendben. Az első nap búzafűlevet iszom, a második napon speciális zöldséglevet, a harmadikon ananászlét, negyedik nap jön a céklalé, majd sárgarépalével zárom a kúrát. Ez a kúra nemcsak a bőrt teszi széppé, hanem szervezetünk vitamin- és tápanyagforráshoz is jut ezzel, és kiváló méregtelenítő hatása van.

Lájk, ha bejött a hír!

KLIKK!