2011. december 29., csütörtök

Hivatalos! Távozik az Operettszínháztól a Szinetár-Bereczki páros - megszólalnak az érintettek

Tíz év után távozik a Budapesti Operettszínháztól Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán!


A musicalvilág legismertebb házaspárja az évad végéig még minden szerepét továbbviszi, de hogy utána mit hoz a jövő, egyelőre kérdéses. Az biztos, hogy másfelé keresgélnek.

Nyomj egy lájkot, ha szereted a musicaleket.


- Közös megegyezéssel meglazítjuk a köteléket közöttünk és a Budapesti Operettszínház között. Nagyon szeretnénk nyitni a világra, új munkákra, új emberekre, új rendezőkre, új helyekre, akár műfajon belül, akár másfajta szerepekben. Az évad végéig azonban változatlanul színpadon állunk - nyilatkozta a Blikknek a Jászai-díjas Szinetár Dóra.

- ....az évad végével közös megegyezéssel lazábbra fűzzük a szálakat magunk és a színház között. Szeretnénk mással is foglalkozni, illetve máshol is dolgozni. Én korábban is minden darabra külön szerződtem, így most csak annyi fog változni, hogy a jövőben majd nem az Operettszínház lesz az anyaintézményem, Dóri pedig a közalkalmazotti státuszát fogja megszüntetni – kommentálta a hírt a Borsnak Bereczki Zoltán.

Csatlakozz, ha érdekel Zolival kapcsolatos hírek.


A hivatalos fórumukban az alábbi nyilatkozatot tették közzé az érintettek.

"Sziasztok!

Mivel ma több újságcikk is foglalkozik velünk, szeretnénk ezen a fórumon tájékoztatni Benneteket. A jövő évadtól -közös megegyezéssel - lazábbra fűzzük a köteléket a Budapesti Operettszínházzal. Az idei színházi évadban még változatlanul játsszuk szerepeinket, de új produkcióban nem leszünk láthatóak.

A későbbiekben pedig szeretnénk magunkat új feladatokban, más színházakban is kipróbálni. A döntés hátterében semmilyen személyes konfliktus nem áll, csakis szakmai és művészi ambícióink. Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán"

Ajánljuk!
Szinetár Dóra: "Bennem ez a döntés decemberben született meg"

Lájk, ha kedveled a párost!

KLIKK!