2012. április 7., szombat

Szenzációs musicalest a Broadway sztárjaival Budapesten - jegyek itt

Látványos színpadi show-val, csupán egyetlen előadásra érkezik a Budapest Congress & World Trade Centerbe jövő szombaton a Broadway Musical & Dance Társulat.

A nemzetközi csapat tagjai minden idők talán legfelejthetetlenebb musicalestjét ígérik. Az izgalmas színpadi show olyan produkciókat elevenít fel, mint az Oroszlánkirály, Mamma Mia, Dirty Dancing, a Tarzan Phil Collinstól vagy a Queen-musical. A repertoár részét képezik az örök klasszikusok is, mint az Operaház Fantomja, a Macskák, a Rocky Horror Picture Show, a Kabaré és az Evita is.

– Több mint kétmillió eladott jeggyel, a világ egyik legsikeresebb musicalprodukciója érkezik el hozzánk jövő szombaton – mondta a Blikknek a rendezvény egyik szervezője. – A többi mellett az új show fénypontja lesz az Udo Jürgens által írt Sister Act Ich war noch niemals in New York musical és a jól ismert Jézus Krisztus Szupersztár.

A valaha volt legsikeresebb musical est!

A nagy sikerrel játszott Udo Jürgens által írt „Sister Act“, „Ich war noch niemals in New York“ musical és a “Jézus Krisztus Szupersztár” az új show fénypontjai lesznek!

A Broadway Musical & Dance Társulat tagjai az USA-ból, Ausztráliából és Európa számos országából érkeznek és a világ operaházainak szólistáival lépnek fel. Garantáltan felejthetetlen emlék!

Jegyek itt.



Lájk, ha bejön a program!

KLIKK!