2013. december 16., hétfő

Pimasz úr újra ottalszik Bereczki Zolival, Szinetár Dórával és Feke Pállal

December 16-tól öt napon át új részekkel jelentkezik a Pimasz úr Ottalszik a SuperTV2-n. Papp Gergő ezúttal minden hétköznap más sztárnál húzza meg magát és hangolódik velük együtt a karácsonyra.

Pimasz úr ismét Ottalszik, méghozzá minden este másnál! A SuperTV2 rendhagyó riportműsorát, Pimasz úr sajátos stílusát, bevállalós kérdéseit hamar megkedvelték a nézők , ami talán annak is köszönhető, hogy a sztárok a saját otthonukban sokkal jobban megnyíltak a riporternek, mintha egy stúdióban beszélgettek volna.

Az első évad lezárásaként december 16-tól, minden hétköznap este tíztől öt vadonatúj rész kerül a TV2-csoport prémium csatornájának képernyőjére.

Papp Gergő és operatőr felesége, Judit újra felkerekedtek, hogy Kasza Tibivel, Király Lindával Harsányi Leventével, Szinetár Dórával és Bereczki Zoltánnal, valamint Feke Pállal töltsenek egy teljes napot és éjszakát.

Hat sztár, öt éjszaka, egy házaspár – Pimasz úr Ottalszik, december 16-tól minden hétköznap este 22 órától a SuperTV2-n!
Iratkozz fel a musicalhírek hírlevelünkre és ezzel be is neveztél játékunkba, amelyben rendszeresen musicaleseményekre szóló belépőket sorsolunk ki a feliratkozók között. FELIRATKOZÁS ITT.