2015. március 23., hétfő

Macskák musical Győrben - dupla előadás

A Madách Színház 1983. március 25-én mutatta be T. S. Eliot és A. L. Webber zseniális művét, a Macskákat - közvetlenül a londoni ősbemutató után.

Az eltelt három évtizedben 3 teljes felújítást is megért a Madách Színházban a Macskák – a legendás Macskaszerepekben már 250 művésznek tapsolhatott a közönség.

A Macskák 30. születésnapját a Madách Színház különleges estével ünnepelte, ez alkalomból 2013. március 22-én új generáció lépett színpadra.

Fiatal énekesek és táncosok, akik közül sokan még meg sem születtek a 1983-as bemutató idején. Mostantól azonban ők azok, akik a következő 30 évben sikerre viszik a Madách Színház „örökéletű” Macskáit. Őket láthatják győri nézőink is április 18-án mindkét előadásunkon az Audi Arénában.

Színpadra lép többek között Grizabella szerepében Koós Réka, aki a Macskák leghíresebb dalát, a Memoryt énekli majd. Láthatják a nézők Mefisztulész szerepében Bakó Mátét, az Operaház első magántáncosát, és színre lépnek még a Madách Színház olyan tehetséges művészei, mint például Ladinek Judit, Weil Róbert, Simon Boglárka, Sánta László, Sári Éva, Foki Veronika, akik a színház legnagyobb világsikereinek állandó szereplő.

Musical kiadványok, cd-k itt